banner
home / compressoren / shamal

ShamalDe Italiaanse traditie van het kwaliteitsmerk Shamal

Shamal is een gerenommeerd Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van een breed scala luchtcompressoren voor professionele en industriŽle toepassingen. Shamal - op de markt voor meer dan 50 jaar - combineert haar uitgebreide ervaring in de industrie met continue innovatieeisen van de klant en de markt, in termen van product maatwerk te ontmoeten en gevorderden in de voorgestelde oplossingen. Alle Shamal compressoren zijn ontworpen, geproduceerd en getest in haar eigen fabrieken: deze zorgen voor een hoge norm van kwaliteit in elke stap van het productieproces. Het resultaat: unieke producten en onovertroffen professionele machines van hoge kwaliteit die zich onderscheiden door hun totale betrouwbaarheid, het gebruik van geavanceerde materialen en het vakmanschap.

Het traditionele assortiment van Shamal omvat:

Olievrije compressoren: conventionele - met speciale roestvrijstalen afsluiters - pompeenheden volledig gemaakt van gegoten aluminium. Olievrije compressoren vereisen geen onderhoud.

Traditionele oliegesmeerde compressoren: uitgerust met gesmeerde compressorpompen met gietijzeren cilinder, carter en aluminiumkop en stevige plastic covers. Robuust en krachtig, ze zijn ontworpen om aan de behoeften van zowel hobbyisten als professionelen te voldoen.

logo shamal